26.6 C
Sarajevo
Ponedjeljak, 24 Juna, 2024

Brand New Game – da li ste dovoljno hrabri!?

PrivredaBrand New Game – da li ste dovoljno hrabri!?

Radite u marketingu, bavite se PR-om, vodite društvene mreže za klijenta i mislite da je sve pod kontrolom? Osjećate se sigurno jer znate sve tajne svog posla? Onda ovo saopštenje nije za Vas.

Slijedi informacija za one koji znaju da je samo promjena sigurna: u organizaciji Via Media agencije, nakon dvogodišnje pauze, vraća se Brending konferencija sa svojim jedanaestim izdanjem i predstavlja „Brand New Game“.

Pravila koja su postojala promijenila su se, i pitanje je da li uopšte postoje nova. Raspon ljudske pažnje je sve kraći, a sadržaja sve više. Influenseri su sveprisutni, a TikTokovi padaju u zaborav brzinom svjetlosti. Šta nas čeka sutra? Da li se budimo u stvarnom svijetu ili u metaversu. Kad je počela ova Brand New Game? Kakva su pravila? Ko ih kreira? Ko su korisnici?

Brending konferencija je događaj koji se ne propušta, ne samo zato što je nije bilo dvije godine, već zato što će, kao i uvijek, dovesti i okupiti najbolje, koji ne samo da prate i poznaju pravila nove igre, nego su i učestvovali u njihovom kreiranju.

Da li ste sigurni da ovo smijete propustiti?

Naša poruka je jednostavna: Save the date 2.6.2023., a više detalja uskoro na www.branding.ba